Máte nápad, ale neviete kde začať? Ponúkame Vám naše služby 3D modelovania,
aby sa Vaše nápady stali skutočnosťou.

Malosériová výroba a tlač
reklamných predmetov

Vytváranie 3D modelov vysokej detailnosti vhodné aj na malosériovú výrobu na základe požiadaviek zákazníka s dôrazom na vysokú kvalitu tlače, nízku cenu a času potrebného na tlač. Marketingové predmety, športové podujatia,… ? Buďte originálni a prekvapte svojich blízkych alebo Vašich zákazníkov jedinečnými výrobkami podľa Vašich predstáv.

Návrh a 3D modelovanie nových alebo náhrada opotrebovaných, starých súčiastok

Zlomené, opotrebované, stratené, už ďalej nevyrábané, ťažko zohnateľné súčiastky alebo len inovácia starej súčiastky? Ak máte k dispozícii rozmery originálnej súčiastky alebo samotnú súčiastku, 3D model danej súčiastky alebo vlastný návrh novej súčiastky, vieme Vám pomôcť. 3D modelovaním a následnou tlačou sa dá daná súčiastka ľahko vyrobiť a replikovať.

Výroba prototypov

Najrýchlejším spôsobom výroby prototypov Vášho nápadu je dnes práve prostredníctvom 3D modelovania a následnej 3D tlače. Pomocou tejto technológie môžete značne znížiť dobu trvania procesu prototypovania a samotný finálny výrobok vyskúšať, chytiť alebo dať na trh v čo najkratšom čase. Máte nápad? My Vám v tom pomôžeme.

Originálne darčeky na každú príležitosť

Výročia, narodeniny, meniny,…. Jedinečné a originálne darčeky pre Vašich blízkych na každú príležitosť. Stačí mať nápad a my sa o všetko ostatné postaráme. Pomocou 3D technológií Vám vieme vyrobiť darček podľa Vášho želania, ktorý len tak v obchodoch nenájdete a určite poteší každého svojou originalitou a unikátnosťou.